您好,欢迎光临 一典鸿艺术网!今天是2018年9月22日,星期六

首页 > 建筑 > 焦点推荐

巴勒蒂乐工作室

2012-09-17 14:32 来源:

巴勒蒂乐工作室,沙兰斯,瑞士Bardill Studio, Scharans, Switzerland, 2007 建筑设计:瓦勒里欧•奥加提Architect: Valerio Olgiati

巴勒蒂乐工作室的建筑取代了沙兰斯受保护的村子中心的一座旧谷仓。建筑获得当地政府批准的前提是,新建筑要具有和旧谷仓完全一致的体量。我们的客户,利纳尔· 巴勒蒂乐,他的住所离建筑场地很近,仅有一小段步行距离,他所需要的是一个独立的工作空间。这个工作室所占空间不到建筑规定体量的1/3,剩下的部分则设计为中庭,朝向天空的大而圆的开口形成了这个空间令人难忘的特点。正是这一元素,赋予了建筑庄严与明晰,与它任意几何形状的外观和这个村庄小尺度的氛围形成了对比。□(叶扬 译)

The Bardill Studio building has replaced an old barn in the protected centre of the village of Scharans. Building permission was granted by the local authorities on the condition that the new building would have exactly the same volume as the old barn.The client, Linard Bardill, who lives in a house a very short walking distance away from the site, required only a single space to work in. This working space occupies less than a third of the stipulated volume. The rest of it is taken up by an atrium that is lent a monumental character by a large, round opening to the sky. It is this element that invests the building with its grandeur and clarity in contrast to the arbitrary geometry of its external appearance and the small dimensions of its village surroundings.(office Olgiati)

地点/Location: Scharans, Switzerland/2002-2007/协作/Collaborators: Nathan Ghiringhelli, Nikolai Müller Mario Beeli/客户/Client: Linard Bardill/施工监理/Construction Supervisor: Linard Bardill/结构工程/Structural Engineer: Patrick Gartmann, Conzett Bronzini Gartmann AG, Chur/图纸及照片版权/Copyright Plans and Photographs © Archive Olgiati.

  • QQ咨询

  • 在线咨询
  • 一典鸿艺术网客服
  • 一典鸿艺术网客服
  • 电话咨询

  • 18511002185